Dome camerabeveiliging op woonhuis

Tijdens de bouw van deze nieuwbouw woning heeft de aannemer de opdracht gekregen een camerabeveiliging toe te passen op deze woning welke zeer binnenkort zal worden opgeleverd. Gezien het feit de eigenaar het fijn zou vinden vanuit huis op iedere plek met
zijn mobiele telefoon zou willen zien wie er zich buiten bevind.

Camera Beveiliging op maat gemaakt

Er is gekozen voor mat zwarte speciaal gespoten domecamera’s welke aangesloten zijn op een 10″ luxe monitor die in verbinding staat met de opname recorder. Dit alles maakt tegelijk ook een backup richting een 2e locatie op het internet zodat er altijd een reserve
copy is voor het geval dat.

Ook is er een noodstroom voorziening toegepast welke tot 4 uur na uitval van stroom nog gewoon zijn werk doet, zowel het internet als ook de telefoon staan door ons ook doorgeschakeld op deze noodstroom voorziening.

Als extra toepassing hebben de camera’s anti-masking beveiliging gekregen om geen loze meldingen te krijgen bij motion detectie dit is doormiddel van deze speciale techniek in de camera’s toegepast.

Installatie beveiliging van woonhuis monteur electra bedrijf

Geen draadloze camera’s maar netjes bekabeld

Wij wensen de beste kwaliteit te leveren maar de prijs betaalbaar te houden. Draadloos staat voor storing, en problemen dat wensen wij niemand toe, vandaar dat wij alles netjes met kabels afwerken. U zal dit niet zien maar alles is met kabels netjes weggewerkt. Hiervoor gebruiken wij diverse wegwerk technieken.

Bij dit camerabeveiliging systeem is er een professionele dome camera met nachtzicht aangesloten op een klein LCD/LED scherm.

De camerabeelden worden o.a bij beweging opgeslagen op een harde schijf van de recorder en automatisch overschreven als de harde schijf volraakt. De DVR recorder is o.a verbonden met het internet (en het netwerk), op deze manier kan er wereldwijd worden ingelogd om de live camerabeelden te kunnen bekijken.

Professionele beveiliging is belangrijk, doe-het-zelf pakketten voldoen tegenwoordig niet meer, kennis is een belangrijk punt tijdens de installatie en dat is waar wij om de hoek komen kijken. Vandaar dat de beveiliging van uw woning of bedrijfspand via CameraInstallatie.nl een verstandige keuze zou zijn.

Houdt de inbreker buiten de deur !     

Maak gebruik van bewakingscamera’s in en om uw huis, zorg voor bewijslast en houd de inbreker buiten de deur. De crisis slaat toe en de inbrekers nemen gekke vormen aan, huisinbraken gaan over op huis overvallen…. met veel schade en gewonden tot gevolg.

Camerabeveiliging voor €29,95 p.m. Beelden kunnen extern worden opgeslagen 

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor