HD Megapixel camera voor woonhuis

Wil je echt uiterst scherpe bewakingscamera beelden, dan is een HD camera de ultieme oplossing. Dit is een luxe versie van een IP-Camera speciaal gericht op het hogere segment bewakingscamera’s.

De bewoner van dit woonhuis wilde de best haalbare beeldkwaliteit met vloeiende beelden en door gebruik te maken van onze speciale HD IP megapixel camera’s is dit doel gewoon te halen.

Personen, kentekens, gezichten, je zult ze kunnen herkennen en ook echt als bewijsmateriaal kunnen gebruiken.

Dit is hardware die je niet zomaar ergens in een bouwmarkt koopt, dit is professionele beveiligingshardware op maat gemaakt en met zorg samengesteld.

Benieuwd naar onze prijzen Bel ons gerust op 036 52 90 007  Ook komen wij vrijblijvend bij u langs voor een locatiebezichtiging om een passende offerte te kunnen maken welke op uw situatie is gericht. *Dahua HDW2100 720HD camera’s (IPcamera).

Zeker in de plaatsen Arnhem en Nijmegen, maar ook Wijchen en Oss, Kerkdriel en Velp is de vraag naar camerasystemen groot. Bijna dagelijks zitten wij in deze omgevingen om camera systemen te installeren. Een bewakingscamera is enorm populair zo ook in Kampen, Zwolle, Harderwijk en Ermelo, Apeldoorn , Beekbergen, Zutphen , Dieren, Rijssen en Hengelo, Enschede.
Schade door overlast en inbraken wordt groter en groter en verzekeraars doen er alles aan om zo min mogelijk te hoeven uitbetalen, Door middel van een camerabewakingssysteem kunt u aantonen wat er werkelijk is gebeurt en krijgt u veelal ook nog korting op uw premie bij uw verzekeraar. 

Een dome bewakingscamera is een ronde bol waar de camera in verwerkt is. De dome bewakingscamera is bijvoorbeeld handig als u de camera niet te veel wil laten opvallen. Ook zijn dome camera’s erg geschikt voor plaatsen waar vandalen uw camera proberen te slopen of beschadigen. Veel van deze dome bewakingscamera`s zijn namelijk ook verkrijgbaar als vandaal bestendig.

Alle dome bewakingcamera’s die wij leveren zijn voorzien van een 3 axis bracket. Hierdoor kunt u de lens in elke gewenste positie plaatsen. Zoals bijvoorbeeld aan een muur of plafond.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor