Installatie van camerabeveiliging systeem met IP HD bewakingscamera

De installatie van dit camerabeveiliging systeem bij een van onze klanten op een thuis locatie is zeer succesvol verlopen. De professionele vandaal bestendigde IP HD bewakingscameravan het merk Dahua geeft een werkelijk prachtig helder en duidelijk beeld.

Er is bewust voor deze camera modellen gekozen, wij kijken altijd naar de wens van de klant in deze situatie ging het over een woning waarbij je natuurlijk geen kabels wil zien alles moet dus keurig worden geplaatst en dat is iets waar onze camerainstallatie monteurs dag in en dag uit mee te maken hebben.

De Dahua HDW4300CP modellen zijn bewust gekozen vanwege hun IK10 keurmerk een vandaal bestendigde behuizing en een kwaliteitslens waardoor deze IPCamera uiterst geschikt is voor woonhuizen, woningen om woonhuis beveiliging te kunnen toepassen.

De IPcamera’s van Dahua zijn aangesloten op een Dahua NVR4104P Professionele harddisk recorder welke de beelden met 25 frames per sec kan wegschrijven in hoge beeld kwaliteit zo kan je een mogelijke dader in de toekomst ook echt goed en duidelijk terug zien.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor