Museum Schokland en kerk beveiliging met camera’s

Voor het museum in Schokland is er gekozen voor een stuk camera registratie, in het geval van een museum en ook met panden die deel uit maken van een monumentaal pand / omgeving dien je je producten hierop aan te passen.

Met camerabewaking mag het soms best wel opvallen, immers wens je geen ongewenste gasten echter, soms is het de kunst zoals in deze kerk voor kleine onopvallende camera’s te kiezen.

Het zien van de incidenten kan HAARSCHERP en geheel digitaal, dit bied vele mogelijkheden tot toepassingen en koppelingen. Er is gekozen voor ZEER hoogwaardige camera’s welke het gebied in de gaten houden. Ook is er een nood situatie en nood verbinding opgezet welke als FALL-OUT zal dienen dit gaat via een WIFI straal zender en bridge.

Ook dieven zijn niet heilig, het lijkt er op dat de crisis bepaalde groeperingen aantrekt om in de kerk te gaan stelen. Vaak is er kostbare kunst of inventaris gestolen of blijkt er kunst of meubels verdwenen….

Speciaal voor kerken is er een reeks beveiligingsmiddelen opgezet welke ZEER betaalbaar zijn en voorzien in alle wensen om de kerken te voorzien van beveiliging.

Kerken zijn meestal de hele dag geopend zodat gelovigen tot gebed kunnen komen. Dieven proberen doelgericht om hier misbruik van te maken.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor