Restaurant te Lemmer voorzien van HD kwaliteit camerabeveiliging systeem

Lemmer een uitstekende locatie om een dagje naar toe te gaan en te genieten van de natuur en omgeving. Aan het einde van de dag lekker ergens gaan eten moet dan ook zeker gedaan worden, wij hebben bij een van deze eetgelegenheden in Lemmer een mooie HD beveiligingscamera setup mogen plaatsen.

Totaal zijn er 16 HD camera’s geplaatst op deze locatie, welke zorg moeten dragen voor de beveiliging van het terrein, keuken, magazijn, en natuurlijk de locatie in zijn algemeen.

Een camerabeveiliging systeem moet een toevoeging zijn op wat het personeel kan waarnemen. Doormiddel van camera’s kan u een omgeving een dekkende beveiliging geven, ogen die meekijken en waken over de eigendommen.

Het is de manier van monteren van een camera die het subtiel kan maken, een grote bewakingscamera is niet de manier juist een camera die minder zou opvallen trekt de juiste aandacht. Het is het mooiste de bewakingscamera zo te monteren dat de hij in de omgeving zal worden opgenomen, wij doen dit door kleine camera’s te gebruiken welke we in de kleur spuiten van de ruimte (b.v. een zwarte bewakingscamera, of een zilveren bewakingscamera, of de veel gebruikte kleur WIT).

Wij kiezen voor een professioneel camerabeveiliging systeem, het is voor ons als bedrijf belangrijk om een stabiele omgeving te ontwerpen voor onze klanten, wij maken dan ook geen gebruik van naamloze producten of camera’s welke uit een bouwmarkt komen…

Merken als Dahua, Avigilon en HikVision zijn door ons geselecteerd om te leveren aan onze klanten, dit zijn dan ook de merken waar wij volledig achter staan.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor