Tijdelijke WiFi straal zender draadloos

Voor een van onze klanten met een nieuw kantoor pand in de buurt hebben wij een tijdelijke wifi straal verbinding opgezet met een afstand van 1,2Km afstand. Op het moment van de verhuizing was er nog geen internet aanwezig is was er wel de behoefte aan een netwerk verbinding met het oude pand.

WiFi is een prima alternatief voor een snelle netwerk verbinding, in veel gevallen zelfs vele malen sneller dan een ADSL verbinding, en natuurlijk goedkoper gezien met deze snelheden (je praat al snel over glasvezel) de prijzen vele malen duurder zouden uitvallen.

Wij leveren zowel huur als koop verbindingen voor straal, wifi en bekabelde projecten.

In deze situatie hebben we gebruik gemaakt van een tijdelijke zendmast van 6 meter hoog welke op het dak van een van de panden is geplaatst. De straal zender welke maximaal 300mbit zou kunnen uitzenden maakt vanuit hier verbinding naar de 2e locatie waar we tevens een mast hebben staan. In dit geval is het een tijdelijke locatie en maken we gebruik van inklapbare palen in een vaste opstelling maken we gebruik van palen welke uit een lengte bestaan.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor