Transport bedrijf voorzien van camerabewaking

Een bewakingscamera kan vele oplossingen bieden, zo is dit camerabewaking systeem uitermate geschikt om auto’s die laden en lossen in de gaten te houden tijdens transport werkzaamheden.

CameraBewaking in de transport wereld

Er is gebruik gemaakt van een zware harddisk recorder [ Dahua ] welke in hoge resolutie kan opnemen. Door gebruik te maken van infrarood op de beveiliging camera’s kan er zowel dag en nacht super scherp gekeken worden.

Zodra er beweging is in en of om het pand zal de motion detecte direct overschakelen naar het juiste scherm. Ook zal er een registratie in het tijds systeem worden gemaakt zodat de beelden snel en gemakkelijk kunnen worden terug bekeken.

transport bedrijf beveiliging

Camerabewaking doormiddel van een bewakingscamera is ideaal te noemen zeker als u even geen ogen op alle hoeken van de straat heeft staan.

Een bewakingscamera is een stuk techniek welke op uw wensen zal moeten worden afgesteld. Een compleet pakket Camerabewaking zal dan ook altijd aan de hand van uw wens en natuurlijk een budget moeten worden samengesteld.

Luxe beveiliging software voor bewaking camera

Via het meegeleverde software pakket PSS kunnen de beelden direct worden omgezet naar *.AVI zodat de politie en of verzekerings maatschappij deze beelden kan gebruiken in een e.v.t rechtszaak.

Transport en logistieke bedrijven voorzien van camerabeveiliging

Jazeker, bedrijven welke goederen vervoeren doen dit vaak voor een opdrachtgever en willen de hoogste kwaliteit aan service kunnen leveren.

Door met camerabewaking zowel toeleverancier als ook uitgaande goederen in de gaten te houden kunnen de eigendommen in de gaten worden gehouden.

Dat een bewakingscamera nut heeft mogen duidelijk zijn, niet voor niks worden meer dan 40% van de inbraken opgelost doormiddel van camerabewaking.


De nieuwste technieken

Door gebruik te maken van de nieuwste camerabewaking en beveiliging technieken is het systeem enorm stabiel en zeer makkelijk in gebruik. Het software programma PSS is dan ook zeer gebruiksvriendelijk.

Een PVD centrale 19″ unit maakt deel uit van het opvang systeem welke het geheel zal meten en op basis van waardes zal doorsturen. Het DVR camerabewaking systeem is op dit moment een van de nieuwste in zijn soort.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor