Woonhuis in Tilburg beveiligd met IP netwerk camera’s

Voor een woonhuis in Tilburg zijn er door ons 3 HD Ip netwerk camera’s geplaatst van het merk Dahua [model HDW2100] een mooie en flexibele netwerk IPcamera met een goed dag en nachtzicht. Een camera is gericht op de voordeur en de overige als omgevingsopname zodat je in en rond om het huis kan kijken.

De camera’s nemen de beelden op naar een digitale NVR harddisk recorder, welke zowel aan de mobiele telefoons als tablets is gekoppeld. Ook kan er indien het aangezet zou worden een meldkamer live mee kijken.

Het mooie van dit systeem is dat de beelden in uiterst scherpe HD kwaliteit te bekijken zijn, de opname beelden zijn dan ook echte extreem scherp.

Om de camera’s aan te sluiten hebben we gebruik gemaakt van harde kern koperen netwerk bekabeling, welke op een POE netwerk switch met 48W vermogen is aangesloten. We kiezen altijd voor een zo energie zuinig mogelijke oplossing immers hadden we ook voor 150W kunnen kiezen maar dat is weggooien van energie wat dood zonde zou zijn.

Al onze camera’s en recorders zijn dan uiterst op elkaar afgestemd om zo min mogelijk stroom te gebruiken dus energie zuinige IPCamera’s.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor