Zwarte bewakingscamera op woonhuis

We zoeken altijd de best bijpassende kleur bewakingscamera bij het huis dat we beveiligen in dit geval is er gekozen voor de kleur zwart, zodat het niet al teveel zal opvallen maar wel net voldoende om af te doen laten schrikken.

Het beveiligen van je huis met bewakingcamera’s is populair, maar niemand wil een lelijke grote camera aan zijn huis want wat zal de straat wel niet er van denken? Of zal het niet erg lelijk er uit zien? Door de juiste mix van kleur en formaat te kiezen kan een camera nog best leuk op een huis staan, net als een lamp of een bloempot kan het ook sierlijk.

Deze camera’s hebben een sterke infrarood verlichting met een frequentie welke spinnen zal afschrikken zodat ze zich niet zo snel gaan hechten aan de camera… je kan nooit voorkomen dat een spin er nooit op zal komen, maar je kan wel je best doen dit zo goed mogelijk te doen zodat het voorkomen kan worden.

Natuurlijk zijn de camera’s opgeleverd zodat de klant ze op afstand kan bekijken, via internet op een computer een telefoon en een tablet makkelijk voor als je niet thuis bent.

De Harddisk recorder welke geplaatst is, kan opnemen en afspelen tegelijk en kan alle 4 de camera’s ook tegelijk afspelen en dat terwijl er ook 4 opnames plaats vinden zonder onderbrekingen dat is uniek te noemen en veel recorders kunnen slechts 1 Camera tegelijk afspelen.

Wij bezuinigen niet op de door ons geleverde hardware, enkel het beste is goed genoeg want wij staan achter onze producten en geven er dan ook graag garantie op! Veelal de goedkopere harddisk recorders waar veel bedrijven op internet mee adverteren hebben een groot gebrek aan goede software, updates en ondersteuning maar ook de processor van de recorders zijn veelal traag en kunnen dus minder taken verwerken de recorders zoals wij ze leveren hebben zijn krachtig en kunnen dus meerdere taken tot zich krijgen en ook echt verwerken.

Zowel beelden terug kijken, opnamen maken , maar ook opslaan, alles kunnen ze tegelijk zonder verlies van beelden en of kwaliteit.

Binnen 24 uur

Referenties

Deze klanten ging u voor