Almere 30 jaar – Beveiliging doormiddel van draadloze cameras en meldkamer voor het evenement

Als tijdelijke oplossing hebben wij de camerabewaking en beveiliging mogen verzorgen voor het evenement “Almere 30 Jaar” tijdens deze viering hebben we diverse cameras in het centrum opgehangen welke draadloos met elkaar in verbinding stonden en welke vanuit de meldkamer konden worden bekeken. De meldkamer is een mobiele set welke we overal kunnen plaatsen, in een huiskamer, een bouwkeet, maar ook in een controle kamer… het heeft slechts 2.5  m2 meter nodig aan ruimte en u kan aan het werk.

1,4Gbps draadloze WIFI ring rond om het centrum met een straal van 2000meter
Speciaal voor evenementen in het stadcentrum, en ondernemers welke graag tijdelijk een VPN/NETWERK of LAN/WIFI verbinding nodig hebben is er door ons een super snel WIFI netwerk aangelegd.

internet wifi in almere stads centrum huren

Dit netwerk kan permanent en tijdelijk ingezet worden om WIFI, Internet, Netwerk VPN, VLAN, en bewakingcamera’s snel te koppelen. Zo kunnen we veelal binnen 1 uur een klant koppelen aan ons systeem en kan een camera binnen een paar minuten ergens worden opgehangen.

Achter de backbone van 1,4Gbps zit een Super snelle 100Mbit internet verbinding, waarmee live uitzendingen, internet streaming maar ook super snelle upload en download kan worden
aangeboden.

Een ideale oplossing als een bedrijf tijdelijk een snelle verbinding nodig heeft, of als een verhuizing te lang gaat duren om een internet lijn aan te vragen.

Ook andere steden hebben aangegeven een dergelijk systeem te wensen
Ook andere steden hebben aangegeven een dergelijk systeem te wensen en we zijn deze zomer dan ook druk in de weer iedere locatie zo breed mogelijk uit te zetten.

Recent hebben wij o.a Den Haag, Dordrecht en Hendrik Ido Ambacht mogen aansluiten ons op systeem (in een tijdelijke voorzieningsoptie) maar ook Amsterdam ter hoogte van de Amsterdam Arena.