WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camerabewaking en alarm voor boerderijen

Voor een prachtige, kostbare boerderij welke ook gebruikt wordt als winkel, mochten wij een camerabewakingssysteem installeren. Op deze boerderij en in de winkel worden veel bezoekers ontvangen en komen dagelijks veel toeristen even rondkijken. Omdat extra personeel niet haalbaar was, is er gekozen voor het afschrikken van eventuele ongewenste personen en het verzamelen van de benodigde bewijslast door middel van bewakingscamera’s.

Voor het gehele pand van zo’n 700 m2 moest een compleet camerasysteem komen, voor een betaalbare prijs. De camera’s die wij hebben gekozen geven zowel overdag als in de nacht haarscherpe beelden weer. Daarnaast zijn de beelden live te bekijken, terug te spoelen en op te slaan. De beelden zijn vanaf vier plekken op vaste monitoren te volgen, maar kunnen ook op afstand bekeken worden. Al onze camera’s voldoen aan de IP67-certificering en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, van enorme kou tot extreme hitte.

Wilt u ook de veiligheid van uzelf, uw dierbaren en uw eigendommen verhogen? Neem gerust contact met ons op voor advies op locatie of een vrijblijvende offerte. Met onze passie voor veiligheid en techniek verhogen wij al meer dan 30 jaar de veiligheid!

Stappenplan:

Graag komen wij met u in contact zodat wij samen de wensen kunnen doorspreken. Aan de hand van uw camerabewakingswensen kiezen wij samen met u het beste passende bewakingscamera pakket met professionele installatie.


Samen met de planner kijken wij in de agenda voor een datum dat wij de camerainstallatie bij u komen installeren. De kunst is het zoeken van de juiste monteurs bij de klus, immers is iedere monteur anders en is het nog steeds mensenwerk. Doordat wij onze eigen monteurs door en door kennen, weten wij de juiste match te maken voor de camerabewaking installatie bij u op locatie.


Op de dag van de installatie zal de camerabewakingsmonteur zich netjes bij u voorstellen en samen met u loopt hij alles nog een keer goed door en zal hij duidelijk uitleggen hoe hij dit gaat aanpakken. De installatie monteur zal keurig netjes en schoon werken om tot een goed eindresultaat te komen zodat u uiterst tevreden zult zijn. De monteur zal hier ongeveer een dag mee bezig zijn om de bekabeling te trekken voor de camera’s, het monteren daarvan en het plaatsen van de harddisk recorder [NVR recorder].


Als alle kabels zijn getrokken, de harddisk recorder geplaatst is en alles weer netjes en schoon is, dan zal de installatiemonteur gaan beginnen met programmeren van de camera’s. Zo kunnen de bewakingscamera’s reageren op beweging, of andere patronen registeren welke u zou wensen. Ook zal hij de beveiligingscamera’s en de recorder koppelen aan het internet zodat u op afstand de beelden kunt bekijken en kunt terugkijken op bijvoorbeeld uw  tablet of smartphone met een door ons meegeleverde app.


Als alles geïnstalleerd is op de computer, tablet, telefoon en u tevreden bent met de uitleg, dan zal de camerainstallatie monteur stickers plakken, het papierwerk en certificering in orde gaan maken en u vragen of alles naar wens is.