FEBO

Camera beveiliging installatie beveiliging systeem geinstalleerd voor diverse FEBO winkels. denkende aan beveiliging
cameras gekoppeld aan een dual uitgevoerde [ dubbele opname ] systeem welke via de iphone,
ipad en via het internet op de pc bekeken kunnen worden.

De beveiliging van een snackbar en zeker de febo is belangrijk, veelal is een snackbar ini het middelpunt
van een belangrijke en drukke omgeving terug te vinden met veel
bezoekers waar het risico tot een overval een inbraak of diefstal groot is.

Febo hebben we in diverse plaatsen mogen doen, o.a de Febo's in en om 
De omgeving van Amsterdam, Utrecht, Almere , 

Camera installatie voor als het echt goed moet zijn !

Veel klanten zijn de slechte beeld kwaliteit zat die ze bij een ander bedrijf hebben gekocht, of willen een misstap niet begaan. Wij van camera installatie vinden kwaliteit, service en kennis de belangrijkste zaken die we kunnen bieden. We zullen gerust niet de allergoedkoopste zijn er zijn voldoende eenmans zaken die een paar euro's goedkoper zijn echter of die ook net zoveel kennis en ondersteuning in huis hebben ?

het bedrijf camera installatie laat zijn concurrenten ver achter zich en met meer dan 45 000 geinstalleerde cameras weten we ook dondersgoed wat we onze klanten moeten adviseren. Natuurlijk kunnen we net als vele het allergoedkoopste camera systeem aan onze klanten aanbieden, met de wetenschap dat het slecht even zal werken.......of de welbekende namaak merken die er op de markt zijn met ondersteuning tot de deur, en software die nooit een update zal krijgen. Als professionele camerabewaking specialist moet je dit niet willen, een van de regels binnen ons bedrijf is dan ook " adviseur alleen wat je zelf ook zou kopen" en " waar je zelf achter staat is de juiste keuze" camera installatie heeft dan ook geen verkopers in dienst maar wel adviseurs omdat het verkopen niet bij onze dienstverlening past.

 

Een eerlijk advies, professionele en betaalbare producten waar u ook echt iets aan heeft, en niet te vergeten een bedrijf die u nu maar ook straks kan bellen.

Deze klanten gingen u voor: