Werkwijze: installatie bewakingscamera

Iedereen kan op internet zoeken naar een bewakingscamera en deze bestellen, zo lijkt het. In werkelijkheid zitten er heel wat haken en ogen aan het kiezen en installeren van het juiste camerabewakingssysteem.

In de afgelopen 20 jaar hebben wij zeer veel kennis en ervaring opgedaan, waardoor wij u kunnen helpen om een hoop geld te besparen en ergernissen te voorkomen. Met onze ervaring kunnen wij helpen bij het samenstellen van de juiste bewakingscamera, het kiezen van de juiste kabels, harddiskrecorder en programmering. Daarnaast zorgen wij dat alles op een juiste manier geïnstalleerd wordt, zodat er geen kabels zichtbaar zijn én u kunt genieten van hoogwaardige camerabewaking met een lange levensduur.

Wij helpen u graag met onze kennis en passie voor techniek. Wij zorgen voor een camerabewakingspakket op maat wat bij al uw beveiligingswensen en wij installeren het gehele pakket naar wens voor een vast, laag en all-in tarief.

Stappenplan:

Graag komen wij met u in contact om al uw wensen te bespreken. Aan de hand van uw camerabewakingswensen zullen wij een gepersonaliseerd cameraplan voor u opstellen. Samen met u kiezen wij uiteindelijk een het best passende bewakingscamera pakket. Wij zorgen voor de volledige montage en installatie.

In overleg met u plannen wij een datum om de camerabewaking bij u thuis te installeren. Omdat wij enkel werken met onze eigen monteurs, kennen wij onze monteurs door en door. Hierdoor weten wij altijd de juiste match te maken tussen een monteur en een klus, waardoor u zeker bent van een professionele installatie en een lange levensduur van het beveiligingssysteem.

Op de dag van de installatie stelt de monteur zich voor, loopt hij samen met u alles nog een keer door en zal hij een duidelijke uitleg geven over de installatie. De monteur is ongeveer één dag bezig om de kabels te trekken, de camera’s te monteren, het plaatsen van de harddisk en alles netjes af te werken. Vanzelfsprekend laat de monteur alles schoon en netjes achter.

Als de installatie is voltooid en alles schoon is, zal de monteur de camera’s voor u gaan programmeren. De monteur stelt de camera’s in aan de hand van uw wensen, zoals het reageren op bewegingen, objecten of patronen. Daarnaast zal hij de beveiligingscamera’s en de recorder koppelen aan het internet, zodat u altijd en overal de beelden kunt bekijken op uw tablet of smartphone.

Als alles netjes gemonteerd en geïnstalleerd is, u tevreden bent en alles schoon opgeleverd is, zal de monteur beveiligingsstickers opplakken. Deze stickers zijn verplicht als er gebruik gemaakt wordt van camerabewaking. Daarnaast zal de monteur het papierwerk en de certificering in orde maken. Pas als u volledig tevreden bent, zal de monteur weer vertrekken.

 

Bereken de prijs van een Beveiligingscamera installatie

Camerabewaking & beveiligingscamera: advies op locatie

woning beveiliging met camera

Met onze passie voor techniek en meer dan 20 jaar ervaring voorzien wij u graag van een vrijblijvende offerte op locatie.
Van kleine tot hele grote installaties en projecten voorzien wij u graag van professioneel advies. Of dit nou voor een woonhuis is, een bedrijfspand
of een terrein, wij denken graag met u mee.

Zakelijk & Particulier

Al meer dan 20 jaar leveren, installeren en monteren wij beveiligingscamera’s en camerabewakingssystemen bij onze klanten op locatie. Of het nu gaat om een particulier beveiligingssysteem of een zakelijk beveiligingssysteem, wij leveren maatwerk voor al onze klanten.

Door onze passie voor camerabewaking en beveiligingssystemen weten wij van elk project een waar kunstwerk te maken. Onze meerwaarde is niet alleen onze jarenlange ervaring en kennis, maar ook zeker onze aanpak, creativiteit en doorzettingsvermogen.

Camerabewaking bestellen

Binnen 24 uur