Zakelijk

Een camera of alarminstallatie systeem aanschaffen en laten installeren is iets dat u niet iedere dag doet. Wij snappen dat een goed en zakelijk advies u geld kan besparen.

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend persoonlijk beveiliging advies, want wij snappen dat niet iedere ondernemer de tijd of mogelijkheden heeft om dit zelf uit te gaan zoeken. Of het nu gaat om een winkel, loods, kantoorpand of een terrein; wij weten hier raad mee.

Bent u als zakelijke klant op zoek naar een totaaloplossing voor uw beveiligingsvraagstukken? Ons bedrijf doet meer dan enkel en alleen camerabewakingssystemen. Ook voor een intercom-installatie, alarmsysteem en professionele WiFi-netwerken bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem gerust contact op met een van onze adviseurs voor de juiste informatie en advies op maat.

De installatie van een bewakingscamera voor u als zakelijke klant, is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. Doormiddel van een bewakingscamera kan u op afstand in de gaten houden wat er binnen uw bedrijf gebeurd.

Met een bewakingscamera heeft u een preventief middel tegen inbrekers, maar ook uw medewerkers weten dat er beveiliging is dat actief aan het filmen is. Mocht de verleiding te groot worden voor een medewerker en deze besluiten alsnog ondanks dat er camera’s hangen iets te stelen, dan zal de harddisk recorder dit keurig opslaan.

Meer dan alleen maar bewakingscamera’s
Los van een bewakingscamera zijn er tal van andere technische mogelijkheden welke wij installeren. Zo is de intercom met koppeling via internet [ en dus ook met een app op uw telefoon ] een erg populair product wat wij installeren.

De intercom zoals wij deze installeren bied u de mogelijkheid om op afstand, te spreken met de persoon die op de bel gedrukt heeft. De communicatie met De intercom kan via een scherm, de computer, een tablet of zelfs met een mobiele
telefoon.

Een camera systeem bied de mogelijkheid om te werken met gegevens verwerking. Zo kan u kentekens registreren, opslaan, en ook live meldingen ontvangen.

Maar kan u er ook voor kiezen te meten hoeveel personen er per dag op uw terrein rondlopen, of in uw winkel zijn. Het meten welk gedeelte het het drukste is of zelfs te meten hoeveel mensen er op dit moment in uw omgeving zich bevinden.

Toegangscontrole toepassen op uw deuren, en dit via de computer beheren is steeds vaker toegepast. Wij installeren toegangscontrole systemen in Alle soorten en maten. Zo kunnen wij toegangscontrole installeren en koppelen aan de intercom, het camera systeem en zelfs aan uw mobiele telefoon.

Beveilig uw kantoorpand optimaal met camera’s.

Waarom voor Camera Installatie kiezen om uw Kantoor te beveiligen?
Omdat wij als geen ander begrijpen dat of het nu om 1 kantoor of een
groot kantorencomplex gaat dat het veilig stellen van
bedrijfsgegevens in uw kantoorpand van levensbelang is voor de continuering
van uw onderneming en dat u nog wel het correcte BORG Certificaat nodig
heeft om uw Kantoorpand te verzekeren tegen diefstal en brand.

U zoekt een alarminstallatie of CameraInstallatie systeem waarbij
gebruiksgemak voorop staat en die u direct waarschuwt
wanneer er iets misgaat & niet alleen achteraf wilt weten dat
er goederen verdwenen zijn maar beveiliging wilt met een preventieve werking.

CAMERA INSTALLATIE kan daarnaast uw kantoorpand voorzien van
toegangscontrole die u geheel zelf kunt beheren, geef uw personeel alleen
toegang tot hun eigen afdeling en gebruik het systeem direct voor tijdscontrole.

Sluit bijvoorbeeld de bewakingscamera’s aan op uw alarmsysteem,
zo kunt u of de meldkamer bij een inbraak deze direct verifiëren voor de politie.
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw kantoor!

Binnen 24 uur
Waarom kiezen voor camerainstallatie.nl
  • Eigen helpdesk
  • Opgeleide monteurs
  • VCA Certificering
  • Technische dienst
  • Onderhoudscontracten
  • Adviseurs op locatie
  • 20 jaar ervaring
  • Eigen voorraad
  • Eigen showroom
Gratis advies
WhatsApp chat