Camerabewaking thuis de regels

Camerabewaking thuis de regels een onderwerp dat veel gezocht is. In en rond woningen kunnen camera’s opgehangen worden om eigendommen te beveiligen en bewoners te beschermen. De regels rondom camerabewaking zijn eigenlijk best simpel maar wat zijn deze regels? Zowel organisaties, zoals woningbouwverenigingen, als particuliere bewoners kunnen besluiten camera’s te plaatsen. Dit is niet verboden, maar er zijn wel voorwaarden aan verbonden.

Cameratoezicht door personen valt in principe niet onder de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). De Autoriteit Persoonsgegevens houdt hier dus ook geen toezicht op.

Camerabewaking laten installeren hoeft niet duur te zijn, onze monteurs installeren een camera systeem naar uw wens en smaak en met ons advies bij u op locatie. Al onze prijzen zijn INCL installatie.

Waarom zou u zelf een camerabewaking set installeren? Onze monteurs weten precies waar de valkuilen liggen en zullen ervoor zorgen dat u er geen omkijken naar hebt. Met 20 jaar ervaring installeren onze camerabewaking monteurs uw beveiliging SET compleet en zonder zorgen en problemen!

Wanneer heb ik een beveiligingscamera thuis nodig?

Een beveiligingscamera thuis biedt u meer veiligheid en zekerheid in verschillende situaties. In alle gevallen zijn er verschillende camera’s beschikbaar die uw leven eenvoudiger en veiliger maken. Criminelen houden er nu eenmaal niet van op de gevoelige plaat vastgelegd te worden. Mocht er toch wat gebeuren, kan een beveiligingscamera thuis u en de politie van waardevol bewijsmateriaal voorzien.

Voor iedere situatie en opstelling kunnen wij u voorzien van professionele camerabewaking. Wij maken een compleet cameraplan die passend is voor uw woning en omgeving. Daarbij installeren wij de beveiligingscamera bij u thuis, zo ben u zeker van een correctie installatie.

 De meest voorkomende situaties en belangrijke opties van een beveiligingscamera installatie bij u thuis. In de volgende situaties kan een camera bij u thuis zeer goed van pas komen.

 Wanneer u niet thuis bent

Beveiligingscamera’s zijn op de eerste plaats bedoeld om inbrekers en anderen met snode plannen af te schrikken of een halt toe te roepen. Maar ook op andere momenten kan een camera in huis of aan de gevel een gerust gevoel geven.

Bereken de prijs van een Beveiligingscamera installatie

Wanneer u wel thuis bent

Een beveiligingscamera lijkt misschien in eerste instantie overbodig wanneer u thuis bent, maar niets is minder waar.

Gebruik een beveiligingscamera om:

– Te zien wie er bij u aanbelt, ook al bent u boven of in de achtertuin

– Uw kostbare goederen dag en nacht te bewaken, zoals kostbare schilderijen of een kluis

– Toezicht te houden op slapende baby’s of een inwonende oudere die niet meer voor zichzelf kan zorgen

– Te kijken waar midden in de nacht dat enge geluid vandaan komt, zonder uw slaapkamer te hoeven verlaten

– Toezicht te houden op uw oprit waar de auto staat

– Automatisch contact te leggen met een alarmcentrale, zodat deze hulp kunnen sturen

– Wanneer u of een van uw geliefde gevallen is of anderszins hulp nodig heeft.

Regelgeving Camerabewaking thuis de regels

Wanneer er een camera moeten worden opgehangen in huis, heeft u eigenlijk nog alleen te maken met regels van goed fatsoen. Uw huisgenoten of bezoekers bespieden is niet erg netjes. Qua wetgeving is een camera voor thuis in de meeste gevallen niet verboden. Anders is het als u een beveiligingscamera aan uw gevel wilt bevestigen, helemaal als deze gericht is op de openbare weg. Het is belangrijk dat u bewust bent van de regels omtrent camerabewaking rondom uw thuis. 

De wet zegt hierover:

Een camera gericht op de openbare weg is alleen toegestaan als dit dient om uw
bezit te beschermen. Denk bijvoorbeeld aan een camera gericht op uw oprit waar uw auto geparkeerd staat. Als de camera de openbare weg filmt, bent u verplicht mensen te waarschuwen dat zij gefilmd kunnen worden. Deze mededeling dient getoond te worden voordat mensen in beeld van de camera komen.

Naast de wettelijke eisen hebt u natuurlijk te maken met uw buren en buurtgenoten. Maak voor u de camera ophangt duidelijke afspraken met eenieder, om te voorkomen dat er achteraf problemen ontstaan omdat mensen zich in hun dagelijkse beslommeringen bespied voelen. We raden aan om deze afspraken schriftelijk vast te leggen. Zo bent u er zeker van dat er geen onduidelijkheden ontstaan in de toekomst over uw beveiligingscamera’s thuis.

Typen beveiligingscamera’s

Er is een breed scala van beveiligingscamera’s verkrijgbaar, elk heeft eigen karakteristieken en dient een ander doel. Camerainstallatie.nl biedt verschillende en uitgebreide pakketten aan. Voor zowel particulier als zakelijke klanten kunt u bij ons terecht voor beveiligingscamera’s bij u thuis.

Daarbij ontvangt u naast een complete installatie ook de service van het monteren en het beste advies op maat. Omdat iedere woning en locatie anders is, dient er voor iedere situatie een cameraplan op maat gemaakt te worden. U kunt niet zomaar een camera ophangen aan huis en denken dat hiermee alles beveiligd is. Met onze jarenlange ervaring en door continu op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen rondom camerabeveiliging, bieden onze adviseurs en monteurs u de best mogelijke service.

Vaste camera

De moeder aller beveiligingscamera’s. Deze camera beweegt niet en kan ook niet inzoomen. Is vooral geschikt om vaste objecten te filmen en bewaken.

Domecamera

Deze camera’s zijn koepelvormig en worden meestal binnenshuis gebruikt. Sommige dome beveiligingcamera’s kunnen dankzij een infraroodfunctie ook in het donker filmen. Door de getinte koepel die de camera beschermt zijn de meeste mensen niet in staat om te zien of de camera nu op hen gericht staat of niet. 

Megapixelcamera beveiligingscamera

Deze camera’s zijn zeer geschikt voor het herkennen van details- zelfs op grote afstand. Hierdoor kunt u een persoon perfect identificeren.

Nachtcamera beveiligingscamera

Een nachtcamera beschikt over een zeer lichtgevoelige beeldsensor, vaak gecombineerd met een lichtgevoelige lens.

Infrarood beveiligingscamera

Een infraroodcamera is een camera die infraroodstraling van een bepaalde golflengte kan waarnemen.

Draadloze beveiligingscamera

Tegenwoordig zijn de meeste beveiligingscamera’s draadloos. Draadloze bewakingscamera’s zijn door middel van een internetverbinding aan te sluiten op uw beveiligingssysteem en zeer eenvoudig instelbaar. Meestal kunt u uw draadloze beveiligingscamera’s controleren en bedienen met een smartphone of computer. Het voordeel van draadloze camera’s is dat ze niet met een kabel aangesloten hoeven te worden.

Weerbestendige beveiligingscamera

Camera’s voor buiten dienen bestand te zijn tegen de elementen en ook ’s nachts zicht te bieden. Gebruik deze camera’s om te zien wie er voor de voordeur staat of wat er rondom uw woning gebeurt, zonder een stap buiten de deur te hoeven zetten.

Bewegingsdetectie beveiligingscamera

Bewegingsdetectie camera’s kunnen de opname te starten – of starten met het nemen van foto’s – wanneer ze een beweging waarnemen. U hoeft dus niet uren van nutteloze opnames vastleggen.

Verborgen beveiligingscamera

Bekend van Banana Split. Wordt ook wel aangeduid als nannycam. Een verborgen camera kan worden geplaatst achter een plant, tussen de boeken of op een andere plaats in huis waar inbrekers en bezoekers niet snel aan denken. Tegenwoordig zijn er camera’s op de markt ter grootte van een dobbelsteen of zelfs nog kleiner. Gebruik de verborgen camera om een oogje in het zeil te houden op de werkzaamheden van uw huishoudelijke hulp, woningoppassers of in extreme gevallen zelfs uw partner.

Camerabewaking thuis de regels handhaven en op de hoogte blijven over de regels van Camerabewaking? Kijk wat vaker op onze site en blijf op de hoogte rondom de regels van een bewakingscamera.

Wie een camera ophangt, moet ervoor zorgen dat de camera zo min mogelijk gericht is op de openbare weg of op eigendommen van anderen. Is een camera wel (deels) gericht op een (deel) van de openbare weg?
Of filmt iemand bijvoorbeeld de tuin van de buurman? Dan is de AVG wél van toepassing en houdt de Autoriteit Persoonsgegevens dus ook toezicht. Een beveiligingscamera kan een krachtig middel zijn om inbrekers buiten de deur te houden.

Alleen al het aanzicht ervan is in de meeste gevallen genoeg om ongewenst bezoek buiten de deur te houden. Om die reden verschijnen er steeds
meer beveiligingscamera’s in het straatbeeld. Maar wat zijn eigenlijk de
regels waaraan u zich als eigenaar van zo’n camera moet houden?

Camera beveiliging inclusief installatie

Kies uw camerabewaking pakket incl installatie

Bij Camerainstallatie hebben wij verschillende betaalbare maar tevens ook professionele camerabewaking pakketten samengesteld voor u. Sinds 1999 installeren wij camerabewaking, met deze jarenlange ervaring waar wij over beschikken kunnen wij het perfecte Camerabewaking bewakingspakket voor u aanbevelen. Bij Camera installatie hebben we 4 camerabewaking sets, deze pakketten bestaan uit: 

Pakket 1: Dit pakket bevat 1 professionele beveiligingscamera. Bij de camera die wij voor u installeren krijgt u de mogelijkheid om de beelden van de camera live te bekijken via een applicatie voor iOS of Android. De prijs van dit pakket begint vanaf 989 euro, de prijs is afhankelijk van welk type camera u kiest. De keuze tussen de camera’s is afhankelijk van de beeldkwaliteit dat u wilt hebben. Camerainstallatie heeft camera’s van HD-kwaliteit tot aan Ultra HD.

Pakket 2: Bij dit pakket krijgt u 2 professionele bewakingscamera’s. Dit pakket begint bij een prijs van 1189 euro, afhankelijk van de kwaliteit van uw beeldmateriaal. De keuze in beeldkwaliteit is HD, Full HD, Super HD en Ultra HD. Bij de camera’s heeft u de optie om de beelden live te bekijken en dit kan met applicaties uit de Apple playstore of Android store.

Pakket 3: Dit pakket begint bij een prijs van 1489 euro, hierbij krijgt u 3 professionele bewakingscamera’s waarmee nare situaties voorkomen kunnen worden! Net als bij de andere pakketten kunt u hier live de beelden bekijken op uw telefoon en heeft u diverse keuze in beeldkwaliteit.

Pakket 4: Voor een prijs vanaf 1749 euro heeft u een pakket van 4 bewakingscamera’s bij Camerainstallatie! Met de verschillende beeldkwaliteit die we aanbieden in combinatie met live meekijken via uw telefoon kan dit pakket perfect voor u zijn. Heeft u wel interesse in een pakket maar wilt u meer dan 4 professionele Camerabewaking bewakingscamera’s? Dan kunt u gerust een offerte bij onze specialisten aanvragen.

Montage en installatie

Alle pakketten die wij aanbieden van Camerainstallatie zijn inclusief montage, al uw zorgen worden uit handen genomen door een van onze eigen ervaren monteurs. Onze monteurs zijn met hun jarenlange ervaring echte vakmannen en hebben passie voor de techniek die zij installeren. De monteurs zoeken voor u de beste kabelroute en zorgen ervoor dat deze zo mooi mogelijk wordt afgewerkt. Wij bieden niet alleen standaard montage aan, maar de monteur helpt ook om de juiste software op uw apparaten te installeren om de beelden te kunnen bekijken. Na de montage kunt u nog eens 6 dagen per week terecht bij onze eigen helpdesk en op alle camerabewaking krijgt u 2 jaar garantie van ons!

Bij Camerainstallatie wordt uw camerabewaking geïnstalleerd zonder dat u zorgen hoeft te maken over extra bijkomende kosten. Wat ook niet geheel onbelangrijk is dat Camerainstallatie u voorzicht van persoonlijk en eerlijk advies, zo krijgt u geen onverwachte situaties en u betaalt pas nadat u tevreden bent over de Camerabewaking installatie! Maar zijn er ook regels voor een bewakingscamera mag je ze gewoon installeren? Camerabewaking thuis de regels ze zijn niet zo moeilijk eigenlijk mag er best veel namelijk.

Naast de vakkundige montage en uitgebreide service bieden wij u ook zekerheid en kwaliteit. Doordat wij onze adviseurs en monteurs elke drie maanden bijscholen over de laatste ontwikkelingen en trends, bieden wij u alle zekerheid rondom wet- en regelgeving, maar ook in de laatste trends en ontwikkelingen. Naast bewakingscamera voor thuis en de montage hiervan, kunt u er ook voor kiezen om uw bewakingscamera’s bij u thuis door ons te laten onderhouden. Vraag naar de mogelijkheden bij onze adviseurs; zij staan u graag te woord. 

Een camera ophangen aan huis? Maak een vrijblijvende afspraak

Wanneer u interesse heeft in een van onze beveiligingscamera’s voor thuis, dan kunt u een vrijblijvende afspraak maken met een van onze adviseurs. Hij of zij zal dan contact met u opnemen en indien nodig bij u langskomen. Zeker bij grotere installaties waarbij rekening gehouden moet worden met de juiste dekking en dode hoeken, is dit erg belangrijk. Zomaar wat camera’s ophangen aan huis is geen optie. We raden daarom aan altijd eerst even contact op te nemen. Wanneer u ervoor kiest om een van onze pakketten aan te schaffen, dan krijgt u de installatie er volledig bij!

Contact met Camerainstallatie

Heeft u nog vragen over een van onze pakketten of wilt u meer simpelweg meer weten? Neem dan gerust contact op met onze professionals zodat wij u kunnen voorzien van informatie! Wij zijn telefonisch te bereiken op: +31 36 52 90 007 of stuur een e-mail naar: info@camerainstallatie.nl. Meer weten over de regels van camerabewaking? Camerabewaking thuis de regels wij vertellen u er graag meer over.

Camerabewaking laten installeren

Camerabeveiliging installatie pakketten inclusief complete installatie vanaf 1 tot 64+ camera’s.
Altijd een vaste betaalbare prijs, en geen onverwachtse kosten achteraf.

Compleet & professioneel geïnstalleerd door een camerainstallatie.nl monteur !

Kijk mee op uw computer

Met onze gebruiksvriendelijke software kunt u overal en nergens in een
handomdraai uw camerabeelden tevoorschijn toveren.
U kijkt de beelden eenvoudig terug en exporteert deze wanneer nodig.
Dit kan zowel vanaf Windows als macOS computers.

Ultrahoge HD resolutie & kwaliteit

Onze Full-HD tot 4K camerabewaking sets zijn uitgerust met de
laatste technologiën op het gebied van videobewaking.
De camera’s presteren zowel in het licht als donker optimaal onder
alle lichts-omstandigheden.

De camera’s zijn tevens voorzien van 3D
ruisonderdrukking & BLC (Backlight Compensation)

Zowel ‘s nachts als overdag haarscherpe beelden

Wanneer het donker wordt, schakelen de bewakingscamera’s
automatisch over op nachtzicht. De camera past zichzelf aan de lichts-omstandigheden
aan waar deze zich in bevind.

Doordat de camera is voorzien van infrarood,
WDR, BLC & DNR zijn ook de beelden ‘s nachts optimaal!

Waterdicht en vandaalbestendig

Onze camera’s voldoen aan de IP67-certificering en zijn bestand tegen
alle weersomstandigheden. Van storm tot ijskou & extreme hitte.

De behuizing is gemaakt van robuust metaal en de rest van de behuizing
bestaat uit polycarbonaat. Hierdoor zijn de camera’s zeer vandaalbestendig.
Kortom, niet kapot te krijgen!

Dahua installatie specialist

Wekenlang opnemen in de hoogste resolutie

De opname recorder wordt standaard voorzien van:
✓ 1000GB opslag – bij 1 tot 4 camera’s.
✓ 2000GB  – bij 5 tot 8 met
✓ 4000GB  – Meer dan 8 camera’s
✓ Opslagcapaciteit is ook achteraf te upgraden voor extra lange beeldopslag.

De beelden worden in de hoogste kwaliteit vloeiend & veilig opslagen.
Zodra de opslag vol is worden de oudste beelden automatisch
overschreven voor nieuwe camerabeelden.

Installatiekosten & een gratis offerte

U heeft interesse in een camerabewaking set & besluit een offerte aanvraag
hiervoor te doen. U heeft twee rechterhanden en kennis van zaken, maar simpelweg
niet de tijd of energie om het systeem netjes te installeren en te configureren.

Wij bieden een complete installatieservice hiervoor, Van A tot Z. Wij komen
vrijblijvend langs voor advies op maat. Zo bent u er van verzekerd van de meest
optimale installatie. Onze adviseur werkt samen met u een plan
uit voor de beveiliging & voorziet u ter plekke van de
installatie kosten. Zo weet u direct waar u aan toe bent!

✓ Recorder wordt ingesteld en netjes weg gebouwd
✓ 
De camerabewaking set wordt zorgvuldig afgemonteerd, aangesloten & geconfigureerd
✓ 
De app wordt ingesteld op uw mobiele telefoon & andere gewenste apparaten
✓ 
Onze monteur legt u uit hoe u het systeem kunt bedienen en legt de functies uit
✓ 
Alle camera’s worden afgericht en bekeken in overleg met u.

Online de kosten berekenen ? gebruik onze makkelijke tool.

Vanaf het eerste advies, tot aan de installatie zal vlekkeloos verlopen en u
zal geen kabel zien, of overlast ondervinden. Een camerabewaking systeem
zoals wij deze leveren zijn er voor gemaakt om professioneel de beelden
weer te geven en terug te kunnen kijken. Het kijken en terugkijken van
de bewakingscamera opnames kan zowel via een monitor, tablet of
een smartphone.

Kopen of huren van een camerabewaking systeem ? wij hebben diverse oplossingen
zo kan u bij ons vanaf 36,95 euro per maand al een compleet camerabewaking systeem
inclusief montage en installatie aanschaffen.

Los van een camerasysteem bieden wij ook alarmsystemen en intercom systemen
welke aan elkaar gekoppeld kunnen worden en wederom ook via de APP op
uw tablet en telefoon te beheren en zien zijn.

Interactieve beveiliging welke een luxe aanvulling zijn op uw woning of bedrijf
is dan ook enorm populair en de techniek staat niet stil.

Camerabewaking laten installeren

Uw woning of bedrijf beveiligen dit kan op verschillende manieren. Camerabewaking is een van deze oplossingen naast bijvoorbeeld een Alarm systeem , goede sloten / toegangscontrole systemen en verlichting. Camerabewaking is er om situaties te signaleren, achterhalen en achteraf te kunnen bewijzen.

Door camerabewaking te plaatsen kunt u ervoor zorgen dat criminelen worden afgeschrikt waardoor eventuele inbraken en/of vandalisme voorkomen kunnen worden, Met een goed camera systeem kan u op afstand altijd meekijken, achteraf terug kijken, en kan u de slimme camera’s voor u laten werken door bijvoorbeeld te tellen, of te signaleren.

Laat uw camerabewaking installeren door een professioneel installatie bedrijf, zo voorkomt u toekomstige problemen of een slechte afwerking. Wij van Camerainstallatie.nl bestaan al meer dan 20 jaar, en doen ons werk met veel passie. Benieuwd naar onze prijzen kijk snel op onze camerabewaking pakketten pagina of neemt contact met ons op voor een offerte. Maar wat zijn de regels van een bewakingscamera voor bij u thuis Camerabewaking thuis de regels is een onderwerp waar klanten ons veel voor contacten en we helpen u graag.

 

Camerabewaking hoeft niet duur te zijn, wij
leveren complete pakketten en altijd INCL
installatie door onze eigen ervaren monteurs.

* Camerabewaking thuis de regels

Bij al onze camerabewaking pakketten leveren
en installeren wij onze handige en GRATIS app op
uw apparaten. Zo kan u altijd en overal
uw camera beelden terug kijken en opslaan.

Camerabewaking systeem

Camerabewaking thuis de regels, ook voor uw alarm systeem
wij helpen u graag.

 

Alarmbeveiliging laten installeren

Uw bedrijf of woning beveiligen met een Alarm systeem, het is niet meer een luxe maar net als een slot in de deur een standaard voorziening geworden. Wij leveren o.a de merken RISCOGALAXYAJAX ALARM SYSTEEM. Wij komen persoonlijk bij u langs om de situatie te bekijken, uw wensen te horen en het maken van een passend voorstel.

Een goed en modern alarm systeem beveiligd niet alleen uw object, de woning het bedrijf of de tuin, garage, magazijn, winkel… Maar zeker ook is het een domotica toevoeging voor uw deuren, verlichting, of bijvoorbeeld tijd registratie wie er wanneer is binnen
gekomen. Met een goed alarm systeem kan u ook digitaal uw brandmelders / rookmelder regelen en zelfs uw airco, verwarming en waterstand regelen in geval van water overlast/overloop.

Eigen helpdesk
Opgeleide monteurs
VCA Certificering
Technische dienst
Adviseurs op locatie
20 jaar ervaring
Eigen voorraad
Eigen showroom
CPR Certificering
Geen maandelijkse kosten
Geen verborgen kosten
Modern Systeem met APP

Offerte aanvragen

Altijd en overal kunnen zien hoe uw alarm er voor staat !
Met de handige APP kan u zelf de regie voeren over uw
woning, het alarm en zelfs uw camera bewaking systeem.
Camerabewaking installatie

Alarmbewaking systemen

– Alarm Systeem bestellen 
– Alarm en camera systeem
– Alarm systeem offerte

Een alarm systeem kopen, zonder maandkosten
en zonder verplichtingen. Compleet incl montage
bij u thuis vanaf 899,- euro ALL-In.

Onze pakket prijzen & informatie

– Alarm SET met PIR & magneet contact v.a. 899,- 

Of vraag een offerte aan via ons online systeem.

Binnen 24 uur

Recent nieuws